Single Blog

Nunta Cinematica – Pachete Foto Video

Nunta Cinematica – Pachete Foto Video

  • 27, Feb 2018
  • By: Nelstill
  • No Comments
  • Nunti

Pachete Foto Video Nunta Cinematica

Spunem Povestea Intr-un Mod Unic

Pachetele noastre foto video cinematografice de nunta cinematică vă pot oferi un sentiment al unui film real. Acest stil vizează creșterea impactului emoțional prin folosirea efectelor de mișcare slow motion și de tranziție, a culorilor saturate, a unghiurilor creative ale camerei și a muzicii dramatice la alegere.

Ca echipa de videografi si fotografi venim cu acest factor “wow” pentru a-ți spune povestea într-un mod unic prin utilizarea camerelor DSLR și a obiectivelor speciale.

Montajul cinematic de nunta impleteste toate acele momente speciale unice, incepand cu gatitul miresei si imbracarea rochiei si continuand cu petrecerea in sine a oaspetilor pe timpul receptiei, o filmare de nunta nu doar va capta bucuria acelei zile, ci ii va adanci semnificatia si va mari importanta experientei nuntii in sine.
Este ca și cum videoclipul de nuntă este o operă de artă.

Pachete Foto Video Cinematografice de Nunta
Sedinte Foto Profesionale de Nunta

Daca iti doresti ca nunta ta sa arate într-un mod atât de frumos, nu ezita sa contactezi echipa noastra de profesionisti videgrafi si fotografi de nunta Cine Wedding Films.

  • Modul de editare a filmului dvs. de nunta dvs. va include obiceiurile de nunta, ceremonia, toasturile și dansui mirilor precum si restul nuntii.

 

  • Vom posta videoclipul dvs. video de nunta cinematografic pe blogul nostru, daca alegeti un pachet foto video de nunta din ofeta de servicii  foto video nunta.
  • Materialul final va fi predat pe suport digiata USB memory stick sau HDD, pe  DVD-uri sau Bluray-uri (depinde de pachetul ales) complet personalizate. Fiecare disc pe care îl primiți va veni cu o copertă personalizata full color printat, precum și un meniu interactiv complet pentru selectarea capitolelor.

Mai multe din portofoliul nostru puteti gasi pe site-ul secundar de productie media www.nelstill.com
Asteptam sa ne vizitati si acolo.

Leave a Reply