Single Team

Nelu Gheorghe

Nelu Gheorghe

Video Brand Manager

Nelstill – Videograf Profesionist, Editor Imagine

 

Nelu Gheorghe, Nelstill!? Pfff, să vorbesc despre mine?! E foarte greu și nu mi-a plăcut niciodată…

Sunt un videograf  profesionist și totodată editor de imagine. Întotdeauna am vrut să fiu discret și să nu îmi marchez apariția. Am lăsat să-mi fie descoperite munca și aptitudinile mele și să fiu apreciat prin ceea ce fac. Las faptele să vorbească despre mine.

Dacă îmi place ceea ce fac?! Da, îmi place mult ceea ce fac. Este o pasiune, un talent pe care l-am descoperit, m-a cucerit și a născut în mine un țel. A ajuns să devină o ocupație profesională pe care o tratez cu foarte mare seriozitate, după ce am lucrat timp de 10 ani în televiziune, apoi ca freelancer şi acum administrator la propria mea firmă de producţie foto-video, NELSTILL VIDEO PRODUCTION . M-a făcut să aspir, să mă dedic trup și suflet acestui job. Pentru că îmi place să fiu updatat la ceea ce este nou caut tot timpul să mă perfecționez și să fiu în temă cu ultimile noutăți din domeniul audiovizualului, iar asta mă face un ”quick learner”.

Nelu-Gheorghe---Nelstill-Video-Production

Nelu-Gheorghe—Nelstill-Video-ProductionTe invit să ne descoperi ca echipă! Ne dorim să îți oferim un produs finit de calitate, astfel încât materialul video și fotografiile de la cel mai important eveniment al vieții tale să rămână o amintire vie și plăcută ce va dăinui în timp.

O mică parte din munca mea şi a fiului meu, o veți găsiţi aici pe site. Acesta a fost creat special pentru evenimentele familiale și am adunat toate momentele la care am oferit serviciile noastre foto-video. Dacă vă doriți alt tip de producţii video, puteţi accesa și canalul nostru de YOUTUBE.

Daca ţi-a plăcut ceea ce ai văzut şi îţi doreşti o echipă de profesionişti la evenimentul tău, nu ezita să ne contactezi.

Nelstill-Nelu-Gheorghe

Nelu Gheorghe Nelstill

Related Team

Dimply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy texen book. It has survived not only five centuries, but also the leap iining esse.

Catalin Gheorghe

Videographer and Photographer