ALBUME FOTOBOOK PREŢURI

Preţuri albume fotobook începând de la 210 Euro

Realizăm albume photobook sau foto carte pentru nuntă, botezuri, majorate, preţuri începând de la 130 euro pe album, dimensiuni 20×30 cm / 20 de pagini.

Pe lângă preţul standard al albumului din oferta de preţ foto video nuntă sau botez, poţi adăuga pagini albului tău, la un preţ de 30 Lei/pagina. Costul include şi asezarea grafică a fotografiilor în pagină.

Click pe fotobook pentru a vedea un demo

Personalizare album fotobook - preţuri

Preţul final al albumului fotocarte sau fotobook este influenţat de dimensiunea aleasă.

»» Dimensiunea este în centimetrii şi se referă la dimensiunea deschisă a albumului.
Prima valoare este înălţimea iar a doua este lungimea.
Ex: 30 x 60, înălţimea este 30 cm iar lungimea blocului de album deschis este 60 cm.

Noi iţi propunem realizarea unui album foto tip carte printat pe hârtie foto cu coperţi din piele sintetică, copertă personalizată cu bandă de aluminiu în care se poate imprima datele evenmentului dumneavoastră, precum si adăugarea unei fotografii. Faceoff-ul copertei poate fi din catifea, carton + foaie de calc sau PVC.

ALBUM

15X30 cm
100 Euro

ALBUM

20X60 cm
210 Euro

ALBUM

25X50 cm
225 Euro

ALBUM

25X60 cm
235 Euro

ALBUM

30X80 cm
398 Euro

Cutie pentru albumul fotobook

Cutia pentru albume are o personalitate aparte. Ea poate fi realizată dintr-o gamă largă de tipuri de materiale – piele, imitație de piele, textil sau chiar hardcover și dintr-o paletă chiar mai largă de nuanțe și culori. Interiorul cutiei este plușat – realizat prin îmbrăcarea manuală a suportului de MDF cu material din catifea, piele sintetica sau piele naturala. Cutia este un element care protejează albumul și îi asigură o durată mai lungă de viață, are și un rol estetic ce creează valoare acesteia.

PREŢ

CUTIE
80 Euro

 

În cutie se poate adăuga şi loc pentru stick USB